στεροειδή χρήση στα αθλήματα


Παρακολουθώ τις ειδήσεις οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα και υπάρχει μια καλή πιθανότητα το ζήτημα των στεροειδών στον αθλητισμό θα κάνει μια εμφάνιση με κάποιο τρόπο. Είναι αυτό ένα νέο σκάνδαλο μπέιζ-μπώλ, ένας παλαιστής ή μαχητής, αθλητές υψηλού σχολείο ή ένα πλήθος άλλων σεναρίων, στεροειδή σε αθλήματα έχει γίνει μία από τις κύριες ειδήσεις "σέξι" ιστορίες της σύγχρονης εποχής.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

Το 2007 WWE superstar Chris Benoit δολοφόνησε τη γυναίκα και το γιο του και στη συνέχεια πήρε τη δική του ζωή? στεροειδή είχαν κατηγορηθεί για αυτή την τρομερή πράξη, και χρόνια αργότερα είναι ακόμα μίλησε για σε σχέση με πολλές ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από τη στεροειδή στον αθλητισμό. Lyle Alzado είναι άλλο και ίσως το αγόρι της αφίσας για την αντι-στεροειδή ορίσματος σπορ.

Πρόωρο θάνατο του Alzado έχει σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στον πόλεμο στα στεροειδή, ακόμη και αν οι γιατροί δική του δήλωσε πολλές φορές στεροειδή παίξει κανένα ρόλο στο θάνατό του. Αστείο πώς μας λένε πέθανε λόγω του χρήση στεροειδών και αστείο το πώς το γεγονός ότι Benoit επίσης διαπιστώθηκε ότι ήταν γεμάτη από Xanax και Hydrocodone, αλλά τις περισσότερες φορές δεν στεροειδή είναι κατηγορηθεί? αυτό πηγαίνει να δείξει ότι ο πόλεμος στα στεροειδή στον αθλητισμό είναι πολύ πιο σημαντική σε ορισμένες από την αλήθεια.

Ίσως μια από τις πιο συγκεχυμένη πτυχές σχετικά με την κάλυψη από τα ΜΜΕ των στεροειδών στον αθλητισμό είναι από τον τρόπο με τον οποίο έχει αναφερθεί. Ρολόι καμία έκθεση και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αυτό το "πρόβλημα" είναι σχετικά νέα και μόνο πρόσφατα αρχίσει να γίνει ένα σοβαρό "πρόβλημα". Που είναι ακριβείς· στεροειδή μόνο έκαναν τον τρόπο τους σε ανταγωνιστικά αθλήματα τα τελευταία χρόνια; Κάθε άλλο? στεροειδή σε αθλήματα έχουν υπάρξει βαριά ποτέ από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
στεροειδή χρήση στα αθλήματα

Ναι, η χρήση είναι υψηλότερη από ό, τι ήταν μέσα του εικοστού αιώνα, αλλά ήταν εκεί και σε σημαντικό βαθμό. Μπορούμε ακόμη και ίχνος "επιδόσεις ενίσχυση της χρήσης" πίσω στην πρόωρη Ολυμπιακών Αγώνων? όλος ο τρόπος πίσω αρχή στην Ελλάδα, όταν οι αθλητές κατάποση των ζώων όρχεις για να βοηθήσουν στην απόδοση. Πόσο βοήθησε αυτό όρχι μπάρμπεκιου; Δύσκολο να πω αλλά ήταν στο σωστό δρόμο, είναι όπως οι όρχεις είναι όπου βρίσκεται η τεστοστερόνη. Το σημείο είναι, στεροειδή στον αθλητισμό είναι κάθε άλλο παρά νέα.

Έτσι δεν είναι πρωτόγνωρη. πρόστιμο, τότε γιατί μας λένε διαφορετικά ή μάλλον, γιατί είναι οδηγούμαστε να πιστέψουμε στεροειδή σε αθλήματα μόνο τώρα έγινε πρόσφατα ένα πραγματικό ζήτημα; Χρήματα είναι συνήθως το όνομα του παιχνιδιού, όταν πρόκειται να ανιχνεύσει κανείς την προέλευση της νομοθεσίας, και έχει υπάρξει κερδοσκοπία για χρόνια σχετικά με αυτό επίσης.

Στις περισσότερες αθλητικές οργανώσεις την απόφαση σχετικά με στεροειδή στον αθλητισμό είναι διττός, είναι εξαπάτηση και επικίνδυνο με ισχυρή έμφαση στην «κίνδυνος». Ωστόσο, κανείς, δεν γιατρός, δεν ιατρική μελέτη, κανένα ιατρικό περιοδικό, τίποτα δεν έχει ποτέ σε θέση να αποδείξει σθεναρά αυτόν τον κίνδυνο υφίστανται για υγιή ενήλικα αρσενικά. Το μόνο αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε σχετικά με στεροειδή στον αθλητισμό είναι εργάζονται και λειτουργούν καλά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
στεροειδή χρήση στα αθλήματα

Ας είναι λογική και σαφής? Εάν οποιοδήποτε άθλημα, ας χρησιμοποιήσουμε ποδόσφαιρο, αν το ποδόσφαιρο θέλει να καταρτίσετε έναν κανόνα που λέει φορώντας σφήνες είναι ενάντια στους κανόνες που είναι μια χαρά, μπορούν να το κάνουν, μπορούν να θέσουν τους δικούς τους κανόνες. Επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τον καθορισμό κανόνων για τους, ειδικά εάν θα μπορούσε να καταστρέψει το παιχνίδι.

Πάρτε τα επαγγελματικού μπέιζ-μπώλ, πιστεύετε ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν το τελευταίο σημαντικό άθλημα στις ΗΠΑ για την έκδοση προδικαστικής απόφασης καθιστώντας στεροειδή παράνομη η χρήση στο MLB; Γιατί θα ήθελαν να δημιουργήσουν και να επιβάλει ένα νόμο που θα έβλαπτε το παιχνίδι; Μόνο υπό πίεση σοβαρή κυβέρνηση MLB τέλος σπηλιά.

Στο τέλος και μια μέρα θα γίνει σαφές, χρήματα που διακυβεύονται, είναι πάντα. Πολλοί εικάζουν ότι τα στεροειδή στον αθλητισμό είναι παράνομες προκειμένου να κρατηθούν τα στεροειδή παράνομη για κάθε άτομο. Αν μπορείτε να κάνετε την υπόθεση που όλοι θα πρέπει να απαγορευθεί από τη χρήση τους, όχι απλά από την δικαιοσύνη αλλά την ασφάλεια και, στη συνέχεια, η απόφαση είναι ευκολότερη να διατηρήσει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
στεροειδή χρήση στα αθλήματα

Ωστόσο, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα υγιή ενήλικα αρσενικά που χρήση εξωγενών ορμονών υπεύθυνα είναι στην πραγματικότητα πιο υγιεινό συνολικά από το συνάνθρωπο και από σε μεγάλο χρησιμοποιούν λιγότερα φάρμακα από εκείνους που δεν κάνουν χρήση εξωγενών ορμονών. Θα μπορούσε να είναι ότι όλα είναι;

Θα μπορούσε να είναι μια μαζική κάλυψη επάνω από τις φαρμακευτικές εταιρείες που είναι απελπισμένοι για να εξασφαλίζεται η προ­ τσέπες τους βραχυπρόθεσμα; Θα μπορούσε να είναι και αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο να πει, αλλά είναι μία από τις εύλογες αιτίες στεροειδή στον αθλητισμό είναι ακόμα αποδοκιμάζονται και μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάθε δεκάρα που έχετε δεν έχει τίποτα να κάνει με την ασφάλεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα
στεροειδή χρήση στα αθλήματα


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post