στεροειδών Κύκλοι


Ο προγραμματισμός των στεροειδών Κύκλοι μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο για πολλούς, και σε μερικούς ανθρώπους το αυτοκίνητο περιπτώσεις στο χείλος της χάνοντας το μυαλό τους όταν όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται.

Υπάρχει τόσο πολλές πληροφορίες σχετικά με αναβολικά στεροειδή και στεροειδούς κύκλου προγραμματισμού είναι συχνά δύσκολο να ξέρετε τι να ακούτε.

Υπάρχουν πολλές φήμες και αστικοί μύθοι? Υπάρχει επίσης γυμναστήριο κουτσομπολιά εν αφθονία και ιστορίες σχεδόν ποιότητας χρυσό αυγό. Ακόμα κι έτσι, εκεί είναι απόλυτες αλήθειες καθολικά αποδεκτό και μερικές φορές πρέπει να κάνουμε λίγο σκάψιμο να βρει τον πυρήνα του κάθε αλήθεια και όταν σχεδιάζετε για στεροειδών Κύκλοι θα υπέθετε ότι θα θέλετε μόνο τις καλύτερες πληροφορίες για την ασφάλιση σας στεροειδούς κύκλου είναι όλα μπορεί να είναι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το στεροειδές κύκλους;

Αντι-ανδρογόνα κύκλους είναι απλά ο χρόνος στην οποία χρησιμοποιείτε στεροειδή. Ενός στεροειδούς κύκλου μπορεί να περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα φάρμακα κατά τη διάρκεια του χρονικού πλαισίου που χρησιμοποιούνται· δεν υπάρχει ένα καθορισμένο ποσό των στεροειδών είναι από τον αριθμό των ναρκωτικών ή δόσεις κάθε φάρμακο που χρησιμοποιείται.

Όταν μιλάμε για τα ποσά, όσον αφορά τα διάφορα φάρμακα που χρησιμοποιούνται όταν περισσότερες από μία χορηγείται κατά τη διάρκεια ενός στεροειδούς κύκλου, αυτό είναι αυτό που αναφέρεται ως "Στοίβαγμα."

Τύποι αντι-ανδρογόνα κύκλους:

Υπάρχουν γενικά τρεις τύποι αντι-ανδρογόνα κύκλους κοινά με το αναβολικό στεροειδές χρήση πληθυσμού· δεν περιορίζονται σε αυτά τα τρία αλλά αυτά είναι τα πιο κοινά:

  1. Δύναμη και τη μάζα
  2. Προωθούν μια πιο λιτή και πιο δύσκολο σωματική διάπλαση
  3. Προώθηση της αθλητικής απόδοσης

Μπορεί να υπάρξει μια ανάμειξη και ταίριασμα των τριών αλλά εννέα φορές από δέκα ένα μονοπάτι που θα επιλεγεί και για τα βέλτιστα αποτελέσματα ο ένας δρόμος για μια στιγμή είναι πώς θα πρέπει να προσεγγίσουμε κάθε στεροειδούς κύκλου.

Όταν προγραμματίζετε ποιος τύπος του κύκλου σε τρέχω διατροφική πρόσληψη σας μαζί με το στεροειδών cycleis πρόκειται να είναι υψίστης σημασίας. Πολλά αναβολικά στεροειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερους από έναν τύπους του κύκλου και μερικά είναι καλύτερα να μείνει έξω από ορισμένα αντι-ανδρογόνα κύκλους. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

στεροειδών Κύκλοι

Στεροειδών Κύκλοι παράδειγμα 1:

  • Τεστοστερόνη Enanthate
  • Anadrol
  • Οξική

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό στεροειδούς κύκλου μεταξύ των ανταγωνιστική bodybuilders στην εκτός εποχής. "Εκτός εποχής" αναφέρεται στην εποχή του έτους, στην οποία προσθέτουν μέγεθος? άπαχου μυϊκού ιστού στο σώμα.

Ωστόσο, αυτή η ίδια στεροειδούς κύκλου μπορεί να είναι και χρησιμοποιείται από πολλά ανταγωνιστική bodybuilders όπως αυτοί διατροφή κατά την προετοιμασία για μια επίδειξη.  Η διαφορά στα αποτελέσματα εξαρτάται από το ποσό και τα είδη των τροφίμων που το άτομο είναι η κατάποση, καθώς και καρδιαγγειακή κατάρτιση και λίπος καυστήρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Στεροειδών Κύκλοι παράδειγμα 2:

  • Stanzonol
  • Anavar

Αυτό είναι μια κοινή στεροειδούς κύκλου, που χρησιμοποιείται από πολλούς που αναζητούν ένα προστιθέμενο πλεονέκτημα στην απόδοση στον αγωνιστικό αθλητισμό? πρόσθεσε την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (αν και όχι ένα αναβολικό στεροειδές) και το άτομο θα δείτε πάνω από ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, κατά τον προγραμματισμό της αντι-ανδρογόνα κύκλους σας, εάν είναι ένα που εξυπηρετεί ένα πρωταρχικό σκοπό της προσθήκης μεγάλες ποσότητες άπαχου ιστού, το παραπάνω παράδειγμα είναι μια κακή επιλογή? την ίδια στιγμή, αν και ένα πολύ σχετικά ήπιο στεροειδές κύκλο, του ίδιου ατόμου που επιλέγει από αυτού του κύκλου για την απόκτηση του άπαχου ιστού μπορεί να πράγματι να χρησιμοποιήσετε αυτό ή κάτι παρόμοιο σε μια προσπάθεια να κλίνει προς τα κάτω και την πρόληψη των μυών ιστών απώλεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

στεροειδών Κύκλοι

Πόσο καιρό να κύκλου:

Αυτό είναι ένα δύσκολο ερώτημα για το απάντηση, διότι αυτά τα γκολ και η εμπειρία μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια κάθε στεροειδούς κύκλου. Πολύ μικρή ενός κύκλου και είστε σπαταλάτε το χρόνο σας? πάρα πολύ μακρύ και σας τρέχει ένα μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να αποκομίσει περισσότερες από μια ανταμοιβή.

Κατά μέσο όρο, αν θέλουμε να βάλουμε έναν αριθμό για αυτό, στεροειδών κύκλοι που κυμαίνονται στην εβδομάδα 12-16 σειρά είναι ο κανόνας. Καταλάβετε, υπάρχει κάτι μαγικό σχετικά με αυτούς τους αριθμούς, λίγο λιγότερο ή λίγο περισσότερο θέλω να τον ουρανό να πέσει και δεν θα είναι η διαφορά μεταξύ σας καταντήσει ο Hulk ή αφήνοντας σας σαν το ανθρωπάκι.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα δύο παραπάνω παραδείγματα και κυριολεκτικά χιλιάδες θα μπορούσε να δοθεί, σχεδιασμό σας αναβολικό στεροειδές κύκλους να λάβει κάποια σκέψη, αλλά υπάρχουν και απεριόριστες δυνατότητες.

Εάν είστε ένα πρώτο χρήστη φορά των αναβολικών στεροειδών και προσπαθούν να σχεδιασουν πρώτη στεροειδών κύκλου σας, κρατήστε το απλό. Ένα βασικό κύκλο τεστοστερόνης μόνο μπορεί να κάνει θαύματα για ακόμη και καρυκεμμένη μας όλων? Αν ψάχνετε λίγο περισσότερο και θα ήθελα να έχουν μια μικρή φωτιά στον κύκλο, προσθέστε σε κάτι απλό όπως μια χαμηλή δόση του dianabol.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

στεροειδών Κύκλοι


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post