τύπους των στεροειδών


Διαφορετικοί τύποι των στεροειδών στο Body Building

Διαφορετικούς τύπους των στεροειδών που χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους στο body-building.

Ακόμη και αθλητές που συμμετέχουν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους του αθλητισμού έχουν χρησιμοποιήσει steriods για τη βελτίωση των επιδόσεων και να χτίσετε το μυ για πάνω από 90 χρόνια. Η μη ιατρική χρήση των διαφόρων τύπων των στεροειδών είναι πολύ συχνή μεταξύ των αθλητών που ασχολούνται με αθλήματα δύναμης όπως άρση ισχύος, σώμα κτίριο, μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο και ράγκμπι.

Η δημοτικότητα πηγάζει από τη συμβολή τους αντιληπτή να αυξήσει το μυϊκό όγκο και δύναμη και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα. Υπάρχουν περισσότερα από ένα εκατομμύριο περίπου χρήστες των διαφορετικών τύπων στεροειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο. Περίπου το 2% των αθλητών μεταξύ των ηλικιών 10 και 14, και 5 έως 10% από αθλητές υψηλού σχολείο έχουν χρησιμοποιήσει πολλούς τύπους των στεροειδών, ακόμα κι αν η χρήση τους απαγορεύεται.

Επιπλέον, περίπου το 5% των αθλητών κολέγιο σήμερα χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους των στεροειδών. Λόγω των νομικών και διοικητικών ζητημάτων είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αριθμός των Ολυμπιακών και επαγγελματίες αθλητές σήμερα χρησιμοποιούν τα φάρμακα. Ωστόσο, μια σειρά ο Ολυμπιονίκες χρυσό είχαν αποσυρθεί για τη χρησιμοποίηση των διαφορετικών τύπων των στεροειδών τα μετάλλιά τους.

Η χρήση των στεροειδών που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ασφαλή steriods για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας που παραβιάζει τις ηθικές αρχές και απαγορεύεται αυστηρά από τις στρατιωτικές υπηρεσίες, καθώς και τις Ηνωμένες Πολιτείες Ολυμπιακή Επιτροπή (USOC) και άλλα εθνικά αθλήματα που διέπουν τους οργανισμούς. Αποφύγετε τα πολλά είδη των στεροειδών και κάντε κλικ εδώ για να πάρει μια σωστή προσέγγιση σώμα κτίριο και αθλητική επιτυχία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

τύπους των στεροειδών

Τι είναι τα στεροειδή & πώς λειτουργούν;

Η απάντηση στην ερώτηση-τι είναι τα στεροειδή-είναι απλή. Είναι συνθετικά παράγωγα της ορμόνης τεστοστερόνης, που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών.

Την υπόφυση του εγκεφάλου ελέγχει την παραγωγή της τεστοστερόνης στους άνδρες όρχεις. Τεστοστερόνη που έχει ανδρογόνο (masculinizing επιπτώσεις) και αναβολική (ανάπτυξη ιστών) ιδιότητες. Οι κύριες λειτουργίες της τεστοστερόνης σε έναν ενήλικο είναι να:

 • Προώθηση δευτερογενείς αρσενικά χαρακτηριστικά φύλων, όπως πρότυπα μαλλιά και την εμβάθυνση της φωνής
 • Αύξηση της μυϊκής μάζας
 • Κίνηση και τη διατήρηση της παραγωγής σπέρματος

Διαφορετικές αναβολικά στεροειδή αναπτύχθηκαν από δομικά αλλάζοντας τεστοστερόνη για να μειώσει την κατανομή, και να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματά (αναβολική) Ιστός-κτίριο. Η συχνότερη διαφορετικούς τύπους των στεροειδών που αναφέρονται παρακάτω.

Αυτή η κατηγορία των στεροειδών πρωτοχρησιμοποιήθηκε θεραπευτικά για τη θεραπεία ορισμένες διαταραχές του αίματος, μαζική υποβάθμιση των οστών, πρωτεΐνη χάσιμο μέλη, και ως μια θεραπεία υποκατάστασης για την ανεπάρκεια τεστοστερόνης αρσενικά παιδιά.

Αναβολικά στεροειδή χρησιμοποιούνται για κατασκευή σώματος και αθλητισμός δεν πρέπει να συγχέεται με κορτικοστεροειδή που ενεργεί ως αντιφλεγμονώδη φάρμακα και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των ιατρικών όρων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

τύπους των στεροειδών

Πολλοί τύποι στεροειδή χρησιμοποιούνται στο Body Building και σπορ

 • Boldenone – Vebonol
 • Clostebol – Steranobol
 • DehydroehIarmethyItestosterone-Turnibol
 • Φλουοξυμεστερόνη – ανδροειδών F, ανεπιθύμητες ενέργειες Halotestin, Ora-testryl
 • Proviron Mesterolone – Androviron,
 • Metandienone – Danabol, Dianabol
 • Metenolone-Primoboian, Primonabol-αποθήκη
 • Methandrostenolone – Dianabol
 • MethyItestosterone-Android, Estratest, Methartdren
 • Νανδρολόνη-Durabolin, Deca-Durabolin
 • Norethandrolone-ανεπιθύμητες ενέργειες Nilevar
 • Oxandrolone – Anavar
 • Oxymesterone-Oranabol, Theranabol
 • Οξυμεθολόνη – Anadrol, ανεπιθύμητες ενέργειες Nilevar, Anapoton 50
 • Stonozolol – Winstrol, στρωμα
 • Τεστοστερόνη – Malogen, Malogex, Delatestryl
 • Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη – ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Εδώ θα είμαστε επανεξέταση και να εξηγήσει κάποια περισσότερα είδη των στεροειδών.

Αυξητική ορμόνη

Διαφορετικά στεροειδή όπως η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (hGH) είναι μια ορμόνη που παράγεται στον εγκέφαλο, η ορμόνη χρησιμοποιείται συνήθως για να αυξήσει το ύψος των παιδιών πολύ σύντομη και μέχρι πρόσφατα για να αυξήσει τη δύναμη στους ηλικιωμένους.

Αθλητές έχουν είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν πολλούς τύπους των στεροειδών όπως hGH με κόστος περίπου $2.000 μαύρη αγορά για ένα 8-εβδομάδων. Οι γνωστές, συνέπειες πολλών τύπων των στεροειδών όπως hGH σε, ο αθλητής παρουσιάζονται παρακάτω.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

τύπους των στεροειδών

Φυσιολογικά αποτελέσματα της αυξητικής ορμόνης

 • Αύξηση μυϊκής μάζας
 • Λιποδιάλυση αυξήσεις για την ενέργεια
 • Συντηρεί αίμα γλυκόζη και μυών αποθήκευσης γλυκογόνου
 • Αυξάνει το ύψος στο σκελετικά ανώριμο άτομο
 • Αυξάνει το μέγεθος του χέρια, πόδια, και το σαγόνι
 • Ενισχύει την επούλωση των οστεο-μυικών τραυματισμών

Δυστυχώς, η αύξηση της μυϊκής μάζας δεν αυξήσει τη δύναμη μυών όσο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Καμία αύξηση στο ύψος έχει δει ένα πλήρως καλλιεργούνται αυτοπροσώπως, ωστόσο, διαφορετικούς τύπους των στεροειδών όπως hGH μπορεί να αυξήσει το χέρι, πόδι, σαγόνι και σώμα μέγεθος.

Εκεί είναι λίγα γνωστά για τις παρενέργειες της πολλές διαφορετικές αναβολικά στεροειδή όπως hGH χρήση στο κανονικό σώμα κτίριο αθλητής, αλλά την ανάπτυξη των σκελετικών μυών, μπορεί να είναι ανώμαλη και ως εκ τούτου, οι μύες μπορεί να είναι αδύναμη. Δεδομένου ότι τα στεροειδή χρησιμοποιούνται στο σώμα κτίριο όπως χρήση hGH έχει απαγορευτεί από τη ΔΟΕ, NFL, NCAA και περισσότερα αθλήματα Διοικούντα όργανα, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, κανένας από τους διαφορετικούς τύπους των στεροειδών αναλύθηκαν παραπάνω προσφορά καμία εγγύηση ότι θα βελτιώσει την απόδοσή σας. Ωστόσο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα που θα μπορούσε να συμβιβάσει σας υγεία & το μέλλον του χρησιμοποιώντας ακόμη και μόνο μία από τους διαφορετικούς τύπους των στεροειδών που είναι διαθέσιμα στο body-building.

Τα οφέλη των διαφορετικών τύπων των στεροειδών είναι περιορισμένη και οι πιθανές βλαβερές επιδράσεις των διαφόρων τύπων των στεροειδών είναι σαφείς. Η συμβουλή μας είναι να συμβαδίσει με την κατάρτισή σας σύμφωνα με τις μεθόδους που περιγράφονται στο άλλο σώμα κτίριο τμήματα σε αυτό το site ή κάνοντας κλικ εδώ για έναν προτεινόμενο πόρο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από επίσημη ιστοσελίδα

τύπους των στεροειδών


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post