Cicluri De Steroizi


Planificarea de cicluri de steroizi poate fi o sarcina descurajatoare pentru mulţi şi, în unele cazuri cu maşina oameni in pragul de a pierde mintea lor, atunci când informaţia este prezentată.

Există atât de multe informaţii disponibile cu privire la steroizi anabolizanti ši steroizi ciclu de planificare este adesea dificil să ştie ce să asculte.

Există multe zvonuri şi legende urbane; există bârfă de gimnastică din belşug şi poveşti de aproape un ou de aur de calitate. Chiar şi aşa, acolo sunt adevăruri absolute universal acceptate şi uneori trebuie să faci un pic de săpat pentru a găsi miezul adevărului fiecare şi atunci când sunteţi de planificare cicluri de steroizi unul-ar asuma dacă doriţi doar cele mai bune informaţii pentru a asigura steroizi ciclu este tot se poate.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Care sunt cicluri de steroizi?

Cicluri de steroizi sunt pur şi simplu de timp în care utilizaţi steroizi. Un ciclu de steroizi poate include unul sau mai multe medicamente în intervalul de timp utilizate; nu există o sumă set de steroizi fie că este vorba de numărul de medicamente sau de doze din fiecare medicament folosit.

Atunci când vorbim despre sumele, în diferite medicamente utilizate atunci când mai multe este administrat în timpul unui ciclu de steroizi, aceasta este ceea ce noi numim "Stivuire."

Tipuri de cicluri de steroizi:

În general există trei tipuri de cicluri de steroizi comune pentru steroizi anabolizanţi folosind populaţiei; Acestea nu sunt limitate la aceste trei, dar acestea sunt cele mai comune:

  1. Forta si masa
  2. Promova un fizic mai suplu şi mai greu
  3. Promova athletic de performanţă

Poate exista o amestecare şi potrivire de trei dar de nouă ori din zece unul calea este ales şi pentru rezultate optime o cale la un moment dat este cum trebuie să se apropie de fiecare ciclu de steroizi.

Când sunteţi de planificare ce tip de ciclu pentru a executa aportul nutriţional împreună cu steroizi cycleis va fi de mai mare importanţă. Multe steroizi anabolizanţi poate fi utilizat în mai multe tipuri de ciclu şi unele sunt mai bune stânga din anumite cicluri de steroizi. Să vedem câteva exemple:

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Cicluri De Steroizi

Steroizi cicluri de exemplu 1:

  • Testosteronul Enanthate
  • Anadrol
  • Trenbolon

Acesta este un ciclu de steroizi foarte comun printre culturisti competitive în afara sezonului. "Off-Season" se referă la perioada din an în care acestea sunt adăugarea de mărime; masa musculara ţesuturilor organismului.

Cu toate acestea, acest acelaşi ciclu de steroizi poate fi şi este utilizat de multe culturisti competitive ca au dieta în pregătirea pentru un spectacol.  Diferenţa în rezultatele depinde de cantitatea şi tipuri de alimente este ingerarea individuale, precum şi de formare cardiovasculare şi arzătoare de grăsimi pot utiliza.

Steroizi cicluri exemplul 2:

  • Stanzonol
  • Anavar

Acesta este un ciclu de steroizi comune utilizate de mulţi caută un avantaj suplimentar în performanţă în sporturi competitive; adăugat de hormon uman de crestere (deşi nu un steroid anabolizant) şi individuale va vedea mai sus rezultate satisfăcătoare.

Cu toate acestea, atunci când planifică dumneavoastră cicluri de steroizi, daca este unul care serveşte un scop principal de adăugarea de cantităţi mari de tesut macră, exemplul de mai sus este o alegere proastă; în acelaşi timp, deşi un foarte relativ uşoară steroid ciclu, acelaşi individuale care optează din acest ciclu pentru a macră tesutul poate într-adevăr utilizaţi sau ceva similar într-un efort pentru a înclina în jos şi de a preveni pierderea de ţesut muscular.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Cicluri De Steroizi

Cât de mult pentru a ciclului:

Aceasta este o întrebare de greu să răspundă pentru cele obiective şi experienţă în mare măsură poate afecta durata de orice steroizi ciclu. Prea scurt de un ciclu şi sunteţi pierzi timpul; prea mult timp şi vă rula un risc mai mare de efecte secundare, dar în acelaşi timp vă poate profita mai mult de o recompensă.

În medie, în cazul în care vom pune un număr pe ea, Steroizi stoarceri care variază în Săptămâna 12-16 gama este norma. Înţelege, nu este nimic Magic despre acele numere, un pic mai puţin sau un pic mai vrei face cer CAD şi nu va fi diferenţa dintre transformându-le în Hulk sau lăsându-vă ca bat om.

După cum puteţi vedea din cele două exemple de mai sus şi literalmente mii ar putea fi dat, vă cicluri de steroizi anabolizanţi de planificare ia unele crezut dar există posibilităţile nelimitate.

Dacă sunteţi un utilizator prima dată de steroizi anabolizanţi şi sunt încercarea de a planifica afară al tău primul ciclu de steroizi, păstraţi-l simplu. Un ciclu de bază de testosteron singur poate face minuni pentru chiar şi cele mai experimentaţi noi de toate; Dacă sunteţi în căutarea un pic mai mult şi ar dori să aibă un mic incendiu în ciclul, adăugaţi în ceva simplu cum ar fi o doză mică de dianabol.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

Cicluri De Steroizi


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post