Efectele Secundare Ale Steroizilor Anabolizanti


Steroizi anabolizanti sunt eficiente în creşterea performanţei sportive. Comerţul, cu toate acestea, este apariţia unor efecte secundare adverse care pot pune în pericol sănătatea. Deoarece steroizi anabolizanţi au efecte pe mai multe sisteme de organe, se gasesc o multitudine de efecte secundare. În general, administrate oral steroizi anabolizanţi au efecte mult mai negative decât steroizi anabolizanţi administrate parenteral.

În plus, tipul de steroizi anabolizanti nu este doar important pentru efectele avantajoasă, dar si pentru efectele adverse. Mai ales steroizi anabolizanţi care conţine un grup de 17-alchil au potenţial mai nefavorabile afectează, în special pentru ficat. Una dintre problemele cu sportivii, în special puterea atleti si culturisti, este utilizarea de steroizi anabolizanţi orale şi parenterale în acelaşi timp (“ stivuire ”), şi în doze mari, care pot fi mai multe (până la 40 de ori) terapeutice doza recomandată.

Frecvenţa şi severitatea efecte secundare este variabilă destul. Depinde de mai mulţi factori astfel steroizi anabolizanţi tip de medicament, doza, durata de utilizare şi sensibilitate individuale şi răspuns.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Efectele Secundare Ale Steroizilor Anabolizanti

Funcţiei hepatice

Cum pot exercita un efect profund negative asupra ficatului. Acest lucru este valabil mai ales pentru administrate oral steroizi anabolizanţi. Steroizi anabolizanţi administrate parenteral par să aibă mai puţin grave efecte asupra ficatului. Testosteronul cypionate, testosteron Enantat şi alte steroizi anabolici injectabile par să aibă puţine efecte adverse asupra ficatului. Cu toate acestea, leziunile hepatice au fost raportate după administrarea parenterală nortestosterone, şi, de asemenea, ocazional după injectarea de esteri de testosteron. Influenţa steroizi anabolizanţi asupra funcţiei hepatice a fost studiat intens. Majoritatea studiilor implica spitalizati pacienţii care sunt trataţi pentru perioade prelungite pentru diverse boli, astfel Anabolic steroizi anemie, insuficienţă renală, impotenţă şi disfuncţie a glandei pituitare. În studiile clinice, tratament cu steroizi anabolizanti a dus într-o funcţie de excreție hepatică a scăzut. În plus, au fost observate intra colestaza hepatica, reflectat de mâncărime şi icter şi hepatica hepatis. Hepatica hepatis este o degenerare chistica hemoragic a ficatului, care poate duce la fibroza si hipertensiune portală. Ruptura unui chist poate conduce la hemoragii fatale.

Benigne (adenom) si tumorile maligne (carcinomul hepatocelular) au fost raportate. Există indicii destul de puternic, că tumorile ficatului sunt cauzate atunci când steroizi anabolizanţi conţine un grup de 17-alfa-alchil. De obicei, tumori sunt benigne adenom pe, care inversa după oprire cu administrarea de steroizi. Cu toate acestea, există unele indicii că administrarea de steroizi anabolizanţi la sportivi pot conduce la carcinomul hepatic. Adesea aceste anomalii rămâne asimptomatice, deoarece peliosis hepatis şi tumori hepatice nu întotdeauna drept rezultat anomalii în sânge variabilele care sunt utilizate în general pentru a măsura funcţiei hepatice.

CA utilizare este adesea asociat cu o creştere în activitatea plasmatice ale enzimelor hepatice astfel steroizi anabolizanţi aspartat aminotransferazei (asat), alanin aminotransferazei (ALT), fosfataza alcalină (AP), lactat dehidrogenaza (LDH), şi gamma glutamil transpeptidase (GGT). Aceste enzime sunt prezente în hepatocite la concentraţii relativ mari, şi o creştere a concentraţiilor plasmatice de aceste enzime reflectă hepatocelular daune sau cel puţin a crescut permeabilitatea membranei hepatocelular.

În studiile longitudinale de sportivi tratate cu steroizi anabolizanţi, au fost obţinute rezultate contradictorii asupra activitatii plasmatice ale enzimelor hepatice (AST, AST, LDH, GGT, AP). În unele studii, enzimele au crescut, întrucât în celelalte modificări negăsite. Când creşte au fost găsite, valorile au fost moderat crescut şi normalizate în termen de săptămâni de abstinenta. Există unele sugestii că apariţia de scurgere de enzime hepatice, parţial este determinată de starea de pre-tratament de ficat. Prin urmare, persoanele cu funcţiei hepatice anormale par a fi la risc.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Steroizi anabolizanti ši sistemul reproductiv masculin

CA sunt derivate din testosteron, care are efecte puternic genitotropic. Din acest motiv, nu este surprinzător faptul că efectele secundare includ sistemul de reproducere. Aplicarea de steroizi anabolizanti duce la supra-fiziologice concentraţiilor de testosteron sau derivaţi de testosteron. Prin bucla spate pentru hrana animalelor, producţia şi eliberarea de hormon luteinizant (LH) si folicul de stimulare hormonală (FSH) este scăzut.

Utilizarea prelungită de steroizi anabolizanţi în doze relativ mari va duce la hipogonadism hypogonadotrophic, cu concentraţiile serice a scăzut LH, FSH şi testosteron.

Există indicii puternice că durata, doze, şi structura chimică a steroizi anabolizanţi sunt importante pentru concentraţiile serice de gonadotropins. Scaderea moderata a secretiei de gonadotropina determină atrofierea testiculelor, steroizi anabolizanţi steroizi anabolizanţi bine o scădere a producţiei de spermă de celule. Oligo, azoospermia şi un număr crescut de celule anormale spermei au fost raportate în sportivi folosind ca, rezultând într-o fertilitate scăzut. După oprirea steroizi anabolizanţi utilizare, funcţiile gonadale va restabili în termen de câteva luni. Există indicii, cu toate acestea, care poate dura mai multe luni.

In culturism, în cazul în care doze mari, de obicei, se utilizează, după oprirea utilizarea de steroizi, adesea choriogonadotropins sunt administrate pentru a stimula functia testiculara. Eficacitatea acestui tratament este necunoscut.

Diferite studii sugerează că folosind mai mult decât un singur tip de steroizi anabolizanţi în acelaşi timp (“ stivuire ”) provoacă o inhibare mai puternică a funcţiilor gonadale decât folosind un singur steroizi anabolizanţi. După abţinere de steroizi anabolizanţi aceste modificări în fertilitate inversa, de obicei, în termen de câteva luni. Cu toate acestea, cateva cazuri au fost raportate în care situaţia de hipogonadism a durat mai mult de 12 săptămâni.

Un efect secundar bine cunoscute de steroizi anabolizanti la masculi este formarea mamar (ginecomastie). Ginecomastie este cauzată de nivelurile crescute de estrogeni, care sunt hormonii sexuali feminini tipice care circulă. Estrogeni estradiol şi estrona sunt formate în masculi de aromatizare periferice şi conversie de steroizi anabolizanţi. Nivel crescut de estrogeni în circulaţie la bărbaţi stimularea sân creşterii. În general, ginecomastie este ireversibilă.

CA poate afecta dorinta sexuala. Deşi puţini anchetelor pe această temă au fost publicate, care se pare că în timpul utilizării de steroizi anabolizanţi dorinta sexuala este crescut, deşi frecvenţa de disfuncţie erectilă este crescut. Acest lucru poate părea contradictorii, dar apetitului sexual este androgen dependente, în timp ce functia erectila nu este. Din moment ce dorinţa sexuală şi agresivitatea sunt crescute în timpul folosesc steroizi anabolizanţi, riscul de a se implica în agresiune sexuală poate fi mărită.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Steroizi anabolizanti ši sistemul de reproducere feminin

În corpul feminin normale se produc cantităţi mici de testosteron, şi steroizi anabolizanţi la bărbaţi, în mod artificial creşterea nivelului de administrarea de steroizi anabolizanţi va afecta axa hipotalamo-hipofizo-gonadale. O creştere a circulă androgeni va inhiba producţia şi eliberarea de LH şi FSH, care rezultă într-un declin în nivelurile serice de LH, FSH, estrogeni si progesteron. Acest lucru poate duce la inhibarea folicul formarea, ovulaţia şi nereguli ale ciclului menstrual. Nereguli ale ciclului menstrual sunt caracterizate de o prelungire a fazei foliculare, scurtarea faza luteala sau amenoree. Deşi aceste modificări sunt, în general, mai pronunţate la femeile mai tinere, există mari inter-individuale receptivitate la steroizi anabolizanţi. Efectele de doze mari de steroizi anabolizanţi steroizi anabolizanţi, în general, utilizate în sport, pe axa hipotalamo-hipofizo-gonadale la femele sunt greu de studiat.

Alte efecte secundare ale utilizării de steroizi anabolizanţi la femele sunt crescut dorinta sexuala si hipertrofie de clitoris. Câteva studii sistematice care au fost efectuate sugerează că efectele sunt similare cu efectele la pacienţii trataţi cu steroizi anabolizanţi.

Utilizarea de steroizi anabolizanţi de către femeile gravide poate duce la pseudohermaphroditism sau la retard de crestere a fatului de sex feminin. Utilizarea de steroizi anabolizanţi poate duce chiar la moartea fatului. Cu toate acestea, aceste reacţii adverse nu au fost studiat sistematic. Este probabil că severitatea efecte secundare este legat de doza, durata de utilizare şi de tipul de droguri.

Suplimentare reacţiile adverse de steroizi anabolizanţi în mod special la femeile sunt acnee, pierderea parului, retragerea liniei parului frontală, model masculin îndrăzneală, reducerea vocii, a crescut parul facial de creştere, şi piept de atrofie. Coborârea de voce, scăderea sânilor, clitorisul hipertrofia şi căderea părului sunt, în general, ireversibile. Femelele folosind steroizi anabolizanţi pot dezvolta trăsături faciale masculin, masculin muşchi şi coarsening pielii.

Atunci când steroizi anabolizanti sunt administrate în creştere copii adverse includ virilizarea, ginecomastie, şi închiderea prematură a Epifiza, care rezultă din încetarea creşterii longitudinale.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Ser lipoproteine şi sistemul Cardiovascular

De asemenea, afecta sistemul cardiovascular şi profilul lipidic ser. Relativ puţine studii au fost realizate pentru a investiga efectul de steroizi anabolizanti asupra sistemului cardiovascular. Nici studiile longitudinale au fost efectuate pe efectul de steroizi anabolizanti cardiovasculare morbidităţii şi mortalităţii.

Majoritatea cercetărilor au fost axat pe factorii de risc pentru boli cardiovasculare, şi în special efectul de steroizi anabolizanti tensiunii arteriale şi lipoproteine plasmatice. În cele mai transversală studii ser colesterolului şi trigliceridelor între utilizatorii de droguri-free şi non-utilizatori nu este diferit. Cu toate acestea, în timpul utilizării de steroizi anabolizanţi colesterolului total tinde să crească, în timp ce HDL-colesterol demonstrează o scădere marcată, mult sub limitele normale. LDL-colesterol seric arată o variabila răspuns: o creştere uşoară sau nici o schimbare. Răspuns al colesterolului total pare a fi influenţate de tipul de formare, care este făcut de atlet. Atunci când o mare parte a exerciţiului constă de exercitii aerobice, creşterea efectul de steroizi anabolizanti este contrabalansat de efect creşterea indus, care poate duce la o scădere netă a colesterolului total. Formare aerobe nu pare să fie în măsură pentru a compensa scăderea induse de steroizi HDL-colesterol si sa subfractions HDL-2, şi HDL-3.

Precis efectul de steroizi anabolizanti LDL-colesterolului este încă necunoscut. Se pare că steroizi anabolizanţi influenţa hepatică de trigliceride Lipaza (HTL) şi lipoprotein lipaza (LPL). Masculii au de obicei niveluri mai ridicate de HTL, în timp ce femeile au mai mare activitate de LPL. HTL este în principal responsabil pentru lichidare a HDL-colesterolului, în timp ce LPL are grijă de celulare de absorbţie de acizi graşi liberi si glicerol. Androgeni şi steroizi anabolizanţi stimula HTL, probabil rezultând în nivele serice a scăzut de HDL-colesterol.

Efectul de steroizi anabolizanti asupra trigliceridelor nu este bine cunoscut. Este sugerat că doze relativ mici nu afectează nivelurile de trigliceride serice, în timp ce nu se poate exclude că doze mai mari determina o creștere.

Unanimitatea nu există despre influenta steroizi anabolizanţi asupra tensiunii arteriale. Răspunsul este cel mai probabil, dependente de doză. Există anumite date sugerează că dozele mari creşte tensiunii arteriale diastolice, întrucât doze mici, nu au un efect semnificativ asupra tensiunii arteriale diastolice. Creşterea tensiunii arteriale diastolice normaliza în termen de 6-8 săptămâni după abstinenta de la steroizi anabolizanţi. Se pare că utilizarea repetată intermitent de steroizi anabolizanti nu afectează tensiunii arteriale diastolice în timpul perioadelor de droguri gratuit.

Există dovezi că utilizarea de steroizi anabolizanţi provoca schimbări structurale în inima şi că toleranţa ischemice este scăzut după utilizarea de steroizi. Studii ecocardiografice în culturisti, folosind steroizi anabolizanti, a raportat o uşoară hipertrofie a ventriculului stâng, cu o relaxare diastolică au scăzut, rezultând o umplere diastolică au scăzut. Unii investigatori au asociat cardiomiopatie, infarct miocardic şi accidentele cerebro-vasculare cu abuzul de steroizi anabolizanţi. Cu toate acestea, o relaţie de cauzalitate posibil ar putea nu a dovedit că, pentru că studiile longitudinale, care sunt necesare pentru a dovedi o astfel de relaţie, nu au fost efectuate încă. Există dovezi convingătoare că administrarea orală de steroizi anabolizanţi are puternice efecte adverse asupra menţionată variabile decât administrarea parenterală.

Deşi efectele de steroizi anabolizanţi au o influenţă nefavorabilă asupra factorii de risc pentru boli cardiovasculare, nu există date despre efectele pe termen lung. Cele mai multe dintre efectele menţionate par să reverse în termen de 6-8 săptămâni după abţinere. Este necunoscut, cu toate acestea, dacă structurale se schimbă steroizi anabolizanţi raportate în inima, sunt reversibile steroizi anabolizanţi bine.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Efecte psihologice

Administrarea de steroizi anabolizanţi pot afecta comportamentul. Nivelurile de testosteron creşterea în sânge sunt asociate cu masculin comportament, agresivitatea şi crescut dorinta sexuala. Agresivitatea crescută poate fi benefic pentru antrenamentului sportiv, dar poate duce de asemenea la violenţa făţiş în afara sala de sport sau de cale. Există rapoarte de violente, penale comportament la persoanele care iau steroizi anabolizanţi. Alte reacţii adverse de steroizi anabolizanti sunt euforie, confuzie, sleeping tulburări, anxietate patologice, paranoia, şi halucinaţii.

Steroizi anabolici utilizatori pot deveni dependente de droguri, cu simptome de retragere după încetarea de droguri de utilizare. Retragerea simptome constau de comportament agresiv şi violent, depresie psihică cu comportament suicidar, modificări ale dispoziţiei, şi, în unele cazuri psihoza acuta.

În prezent este necunoscut care indivizii sunt deosebit de risc. Este probabil să existe diferenţe individuale mari în reacţie. Unele persoane încearcă să minimizeze afectează retragerea de administrarea de choriogonadotropins umană (hCG), pentru a spori producţia de testosteron endogen. Cu toate acestea, nu este cunoscut în cât de departe administrarea hCG este de succes în ameliorarea efectelor de retragere.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial

Efecte adverse suplimentare

Pe lângă efectele adverse mentionate mai multe altele au fost raportate. În ambele bărbaţi şi femei acnee frecvent sunt raportate, de steroizi anabolizanti ei bine steroizi anabolizanti hipertrofiei glandelor sebacee, seu sporit excreția, pierderea parului si alopecie. Există unele dovezi că abuzul de steroizi anabolici pot afecta sistemul imunitar, ceea ce duce la o scăderea eficiența sistemului de aparare. Utilizarea de steroizi scade toleranţei la glucoză, în timp ce există o creştere în rezistenţa la insulină. Aceste modificări imita diabet zaharat de tip II. Aceste modificări par să fie reversibile după abţinere de la droguri.

Există unele rapoarte de caz sugerează o relaţie de cauzalitate între utilizarea de steroizi anabolizanţi şi apariţia de tumora Wilms, şi carcinomul prostatic. În literatura de specialitate, de asemenea, apneea de somn a fost raportat, care a fost asociat cu AS-indusă a crescut în hematocritului, ceea ce duce la stază de sânge, tromboză.

Aşa cum utilizarea pot afecta funcţia Tiroidiană. Administrarea de steroizi anabolizanti a fost găsit să scadă hormon de stimulare Tiroidiană (TSH) şi produse de glanda tiroida. În plus, globulina tiroidian (TBG). Aceste modificări inversat în termen de săptămâni după întreruperea tratamentului cu steroizi anabolizanţi utilizaţi.

O consecinţă grave de utilizare steroizi anabolizanţi pot fi multiple abuzul de droguri. Pe de o parte sportivi folosesc diferite tipuri de medicamente într-o încercare pentru a contrabalansa efectele secundare: hCG, hormoni tiroidieni, anti-estrogeni, anti-deprimante. Pe de altă parte oamenii încearcă să sprijine efectele anabolice ale steroizi anabolizanţi prin utilizarea hormonilor anabolici suplimentare steroizi anabolizanţi de exemplu: diferite tipuri de steroizi anabolizanţi în acelaşi timp, hormon de creštere, insulină, erythropoietine, şi clenbuterol. Deoarece cele mai multe dintre acest lucru are loc în afara circuitului medicale oficiale, este probabil că aceste practici pot duce la afecţiuni grave.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi la site-ul oficial


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post