Geschiedenis Van Steroïden


Wanneer we spreken over wedstrijdsport loopt de geschiedenis van steroïden diepe; veel meer dan velen beseffen en veel beter dan sommige zou willen dat je te geloven.

We zijn allemaal bekend en voor die kwestie al te bekend met de zinsnede "De steroïde tijdperk van Baseball" en de meeste iedereen met een goed functionerende hersenen begrijpt dat de geschiedenis van steroïden al een eeuwigheid in de sport van bodybuilding maar wat over sport als geheel bestaat?

De steroïde tijdperk van honkbal unieke op enigerlei wijze is of de geschiedenis van steroïden gaan veel verder dan het honkbalveld?

  • Voor het eerst ontwikkeld voor prestatie-verbetering van doeleinden in Duitsland van de jaren 1930
  • Scheikundige Adolf Butenandt & Leopold Ruzicka Nobelprijs toegekend voor synthetische testosteron ontwikkeling
  • Intensief gebruikt door de Sovjet-Unie Olympische gewichtheffen team die de 40 domineerde en 50 's
  • Beroemd gemaakt door Amerikaanse Olympisch teamarts John Ziegler met ontwikkeling van Dianabol
  • Verboden door het IOC in 1976 met kwesties van de moraal met betrekking tot een level playing field wordt de primaire zorg
  • Aangeduid met een klasse III-drug door de regering van de Verenigde Staten in 1990, effectief maken van steroïden illegale in de VS zonder een voorschrift
  • Steroïde Control Act van 1990 versterkt in 2004 met extra steroïde geneesmiddelen wordt toegevoegd aan de lijst vergezeld van sterkere beperkingen en straffen voor overtreders
Klik hier om te kopen van anabole steroïden (officieel)

Geschiedenis Van Steroïden

Er is veel meer in detail te gaan over de algemene geschiedenis van steroïden, maar de vraag blijft, hoe kregen wij aan waar we zijn vandaag met betrekking tot drugs die op een bepaald moment werden beschouwd als wonderbaarlijke feats van wetenschappelijke ontdekking en hoe heeft dit beïnvloed de geschiedenis van steroïden in de sport als geheel?

Als het gaat om de grote Amerikaanse tijdverdrijf, voetbal en honkbal, weten zeer weinig echt in hoeverre dat deze drugs gebruikt zijn; immers, is het niet iets wat die velen willen praten over of eigen tot, niet wanneer ze hebt geschilderd op een manier die "Chester the mishandelaar maakt" eruit als een heilige. Zelfs zo, laten we kijken naar enkele van de feiten die we weten en in deze feiten hopelijk wij zal hebben een beter begrip van de geschiedenis van steroïden in de sport.

Door middel van de 1960 's en 70 's, vaak aangeduid als de gouden eeuw van bodybuilding, dienden steroïden openlijk; Hoewel dit niet het begin van de anabole leeftijd was, velen genieten van dit tijdperk als de "Echte" begin dicht als het gaat om de geschiedenis van steroïden.

Zelfs de koning zelf openlijk sprak over hen; in een interview met Barbra Walters tijdens zijn concurrerende bewind, Arnold Schwarzenegger gemaakt geen beenderen over het, hij gebruikte steroïden en was blij om erover te praten. Er zijn verhalen tot op de dag van bodybuilders met behulp van steroïden openlijk op de sportschool vloer; vragen voor een Dianabol was Tablet PC zo gebruikelijk als bumming een kwart voor de telefoon.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden (officieel)

Geschiedenis Van Steroïden

Wij weten ook dat door middel van de 70 's en 80 's die de NFL begon te zien een enorme explosie in termen van groei, kracht en snelheid van haar spelers. De NFL niet gestart opschorting van spelers voor anabole steroïde gebruik tot 1989 en niet zelfs dan testen werd gedaan in de strengst mogelijke manier.

Nu laten we denk over dat voor een tweede; steroïden, niet illegaal te gebruiken onder de wet, hun functies en kwaliteiten bekend worden gemaakt door een schare van professionele bodybuilders die opgeleid in veel van de dezelfde sportscholen zoveel NFL spelers; we getuige van een enorme explosie in grootte en kracht vanuit lijnwerker aan vaardigheid spelers.

Nu, in 1989 All-Pro defensieve lijnwerker Lyle Alzado toegeeft aan steroid gebruik die begon voor hem in 1969. Alzado de vordering was dat zijn steroïde gebruik verantwoordelijk voor de in-die dat hij had gediagnosticeerd was met kanker die later nam zijn leven een paar jaar later.

Veel mensen wijzen op Alzado de dood zoals zijnd één van de twee belangrijkste katalysatoren in het creëren van het Amerikaanse verbod van 1990. Kijk naar de feiten die we zojuist hebben besproken; kunt u daar zitten comfortabel wetende wat u weet en denkt dat voor zelfs een seconde dat Alzado, een man die gespeeld en verdiende zijn leven op basis van zijn spelen prestaties in een tijd dat mannen exploderen in grootte zag en zeggen met vertrouwen dat hij de enige was? Natuurlijk niet, zelfs niet sluiten. De koude harde waarheid is de geschiedenis van steroïden loopt diep in de NFL en blijft deze dag. Spelers zijn nog steeds sneller en sterker in een tempo dat geen zin helemaal heeft tenzij steroïden in het spel zijn.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden (officieel)

Geschiedenis Van Steroïden

Hetzelfde kan worden gezegd als het gaat om de major league baseball, het enige verschil hier is dat het licht van de schuld is aangetoond in een sterkere manier. Om redenen die maken zo veel zin als zeggen 2 + 2 = 7 major league baseball heeft genomen de grootste hit van alle als het gaat om de anabole spel en vanaf deze dag vooruit wanneer u over de geschiedenis van steroïden denkt, de MLB is waarschijnlijk het eerste ding dat komt te letten.

De simpele realiteit is gewoon dat; eenvoudig. Atleten in voetbal en honkbal beiden hebben genomen de steroïde kogel en ironisch genoeg, meestal is het alleen door degenen die regeren opperste in hun sport; vindt iedereen die begrijpt hoe steroïden werken die oneven? Maar voetbal en honkbal spelers zijn niet de enigen; atleten uit hockey naar track & field, Fietsen, golf, zwemmen, martial arts, gymnastiek en alles daartussenin zijn gevangen en de waarheid is dat ze zijn gewoon de pech.

Zo simpel als het wordt veel eenvoudiger. Professionele atleten verdienen hun brood door de hand van hun prestaties; hoe beter ze presteren hoe meer ze maken en het beste maken de meeste van alle. Zolang wedstrijdsport bestaan steroid gebruik in competitieve sporten zal bestaan en de nieuwe hoofdstukken in de geschiedenis van steroïden zal blijven worden geschreven.

Klik hier om te kopen van anabole steroïden (officieel)

Geschiedenis Van Steroïden


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post