Istoria Steroizi


Atunci când vorbim despre sporturi competitive istoria steroizi ruleaza adânc; mult mai mult decât mulţi dau seama şi mult mai mult decât unele ar vrea să creadă.

Noi suntem toţi familiare şi pentru care contează mult prea familiar cu fraza "Epoca steroizi de Baseball" şi cele mai multe cineva cu un creier functionare înţelege că istoria steroizi a existat pentru o eternitate în sport culturism dar ceea ce despre sport ca un întreg?

Este epoca de steroizi de baseball de unic în orice fel sau istoria steroizi merge mult dincolo de teren de baseball?

  • Primul dezvoltat pentru performanţă consolidarea scopuri în 1930 Germania
  • Chimist Adolf Butenandt & Leopold Ruzicka a primit Premiul Nobel pentru dezvoltării testosteron sintetic
  • Folosit puternic de către Uniunea Sovietică Olimpice de ridicare de greutăţi echipei care a dominat 40 50
  • Făcut celebru de SUA Olimpice de echipa medic John Ziegler cu dezvoltarea de Dianabol
  • Interzise de către CIO în 1976 cu probleme de moralitate în ceea ce priveşte un câmp fiind principala preocupare
  • Etichetate un medicament de clasa III de către guvernul Statelor Unite în 1990, în mod eficient a face steroizi ilegal în SUA fără prescripţie medicală
  • Steroizi Control Act din 1990 întărit în 2004 cu suplimentare steroidiene medicamente fiind adăugate la lista însoţite de restricţii mai puternică şi pedepse pentru infractorii
click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Istoria Steroizi

Există o mulţime mai în detaliu pentru a merge în cu privire la istoria generală de steroizi, dar întrebarea rămâne, cum am ajuns să în cazul în care ne sunt astăzi cu privire la droguri care la un moment dat au fost considerate fapte miraculoase de descoperire ştiinţifică şi cum acest lucru a afectat istoria steroizi în sport ca un întreg?

Atunci când vine vorba de mari pastimes American, baseball si fotbal, foarte puţini ştiu cu adevărat măsura că aceste medicamente au fost utilizate; la urma urmei, nu este ceva de multe vreau să vorbesc despre sau proprii până la, nu atunci când le-am fost pictat într-un mod care face ca "Chester Molester" arata ca un sfânt. Chiar şi aşa, să ne uităm la unele fapte ştim şi în acele fapte sperăm că vom avea o mai bună înţelegere a istoriei de steroizi în sport.

Prin anii 1960 şi 70, adesea menţionată ca epoca de aur a culturism, steroizi au fost folosite în mod deschis; chiar dacă acest lucru nu a fost la începutul veacului anabolic, mulţi bucura evidenţierea aceasta epoca ca fiind "Reale" atunci când vine vorba de istoria steroizi.

Chiar regele însuşi a vorbit deschis despre ele; într-un interviu cu Barbra Walters în timpul domniei sale competitive, Arnold Schwarzenegger a făcut nici o oase despre asta, el a folosit steroizi şi a fost bucuros să vorbesc despre asta. Există poveşti în această zi de culturisti folosind steroizi în mod deschis la etajul sala de sport; asking pentru o Dianabol comprimat a fost la fel de comune ca bumming un sfert pentru telefon.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Istoria Steroizi

Ştim, de asemenea, că prin 70 şi 80 NFL a început pentru a vedea o explozie masivă în creştere, puterea si viteza de jucătorii săi. NFL nu a început suspendarea jucători pentru utilizarea de steroizi anabolizanţi până în 1989, şi chiar şi apoi de testare nu a fost făcut în mod mai stricte posibil.

Acum sa ne gandim despre faptul că pentru un al doilea; steroizi, nu ilegal să utilizaţi în conformitate cu legea, funcţii şi calităţile lor sunt puse bine-cunoscut de un stol de culturisti profesionist instruit în multe din aceleaşi săli de sport cât mai mulţi jucători NFL; suntem martorii o explozie masivă în dimensiunea şi puterea de Picher jucători de îndemânare.

Acum, în 1989 All-Pro defensivă linior Lyle Alzado admite la utilizarea de steroizi, care a început pentru el în 1969. Alzado pe cerere a fost că lui utilizarea de steroizi a fost responsabil pentru cancer în care el a fost diagnosticat cu, care ulterior a luat viaţa lui câţiva ani mai târziu.

Mulţi oameni punctul Alzado pe moarte ca fiind una dintre principalele două catalizatori în crearea 1990 SUA ban. Uita-te la faptele pe care le-am discutat doar; poate tu stai acolo confortabil ştiind ceea ce ştiu şi cred că chiar şi un al doilea că Alzado, un om care a jucat şi trăind bazat pe interpretarea sa joc intr-un timp care a văzut oameni explodează în mărime şi spune cu încredere că el a fost singurul? Desigur, nu, nu chiar aproape. Frig tare adevarul este istoria steroizi ruleaza adânc în NFL şi continuă la această zi. Jucătorii sunt încă obtinerea mai rapid şi mai puternic la o rată care nu are sens la toate excepţia cazului în care steroizi sunt în joc.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Istoria Steroizi

Acelaşi lucru se poate spune ca se referă la major league baseball, singura diferenţă aici este lumina de vina a fost demonstrat într-un mod mai puternic. Pentru motive care fac ca sens de mult ca spunând: 2 + 2 = 7 major league Baseball marţi a luat cel mai mare succes al tuturor, atunci când este vorba de jocul anabolice şi din această zi înainte atunci când crezi despre istoria steroizi, MLB este, probabil, primul lucru care vine în minte.

Realitatea simplă este doar că; simplu. Sportivi din fotbal şi baseball ambele au luat steroizi glonţ şi în mod ironic, de obicei, este doar de cei care domnia suprem în sport lor; oricine altcineva care înţelege cum steroizi lucru care pare ciudat? Dar jucători de fotbal şi de baseball nu sunt singurele; atleţii din hochei la atletism, ciclism, golf, fotbal, arte martiale, gimnastica si orice altceva în între au fost prins si adevarul este ca ei sunt cei care pur şi simplu ghinion.

La fel de simplu cum este acesta devine mult mai simplu. Sportivii profesionişti fac lor de viaţă de mână de performanţele lor; mai bine le efectua mai fac şi cele mai bune face cele mai multe dintre toate. Atâta timp cât sporturi competitive există utilizarea de steroizi în sporturi competitive vor exista şi noi capitole din istoria steroizi va continua să fie scris.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Istoria Steroizi


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post