Steroïden Cycli


De planning van steroïde cycli kunnen een ontmoedigende taak voor velen en in sommige gevallen station mensen aan de rand van het verliezen van hun gedachten wanneer alle informatie is gepresenteerd.

Er is zo veel informatie beschikbaar over anabole steroïden en steroïde cyclus planning is het vaak moeilijk om te weten wat om te luisteren naar.

Er zijn veel geruchten en stedelijke legenden; Er is gym roddel galore en verhalen van bijna een gouden ei kwaliteit. Zelfs zo, er zijn absolute waarheden universeel geaccepteerd en soms je hoeft te doen een beetje graven om te zoeken naar de kern van elke waarheid en wanneer u van plan bent steroïde cycli men zou veronderstellen dat u zou willen alleen de beste informatie om te verzekeren uw steroïde cyclus is alles wat het kan worden.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Wat zijn steroïde cycli?

Steroïde cycli zijn gewoon de tijd in-die dat u zijn het gebruik van steroïden. Een steroïde cyclus eventueel een of meer drugs tijdens het tijdsbestek gebruikt; Er is niet een vast bedrag van steroïden te aantal medicijnen of door doses van elk geneesmiddel dat gebruikt wordt.

Wanneer we over de bedragen, in termen van verschillende drugs gebruikt praten indien meer dan één wordt toegediend tijdens een steroïde-cyclus, is dit wat wij noemen "Stapelen."

Soorten steroïde cycli:

Er zijn in het algemeen drie soorten steroïde cycli voor de anabole steroïde met behulp van de bevolking; ze zijn niet beperkt tot deze drie, maar deze de meest voorkomende zijn:

  1. Kracht en massa
  2. Bevordering van een slankere en moeilijker lichaamsbouw
  3. Bevordering van de atletische prestaties

Kan er een mengen en bijpassende van de drie maar negen keer uit tien een pad is gekozen en voor optimale resultaten is één pad tegelijk hoe je moet benaderen elke steroïde cyclus.

Wanneer u van plan bent welk soort cyclus te lopen uw voeding inname samen met de steroïde cycleis zal worden van het allergrootste belang. Veel anabole steroïden kan worden gebruikt in meer dan één soort cyclus en sommige zijn beter links uit bepaalde steroïde cycli. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden:

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Steroïden Cycli

Steroïden cycli voorbeeld 1:

  • Testosteron ENANTAAT
  • Anadrol
  • Trenbolon

Dit is een zeer gemeenschappelijk steroïde cyclus tussen concurrerende bodybuilders in het laagseizoen. Het "seizoen" verwijst naar de tijd van het jaar waarin ze zijn het toevoegen van grootte; mager spierweefsel aan het lichaam.

Echter, deze dezelfde steroïde cyclus kan worden en wordt gebruikt door vele concurrerende bodybuilders omdat ze ter voorbereiding van een show dieet.  Het verschil in resultaten is afhankelijk van de hoeveelheid en soorten voedsel die het individu is inname, evenals cardiovasculaire training en vet branders die mogen worden gebruikt.

Steroïden cycli voorbeeld 2:

  • Stanzonol
  • Oxandrolon

Dit is een gemeenschappelijk steroïde cyclus gebruikt door veel op zoek naar een toegevoegde rand in prestaties in competitieve sporten; menselijke groeihormoon (hoewel niet een anabole steroïde) toegevoegd en het individu ziet boven bevredigende resultaten.

Echter, bij het plannen van uw steroïde cycli, als het is een die een primaire doel heeft van het toevoegen van grote hoeveelheden mager weefsel, het bovenstaande voorbeeld is een slechte keuze; op hetzelfde moment, hoewel een zeer relatief milde steroïde cyclus, kan altijd hetzelfde, individuele wie uit deze cyclus kiest voor het verkrijgen van mager weefsel inderdaad gebruiken het of iets dergelijks in een poging om te leunen naar beneden en spier weefsel verlies te voorkomen.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Steroïden Cycli

Hoe lang aan cyclus:

Dit is een harde vraag om te beantwoorden omdat degenen doelen en ervaring kunnen grotendeels invloed hebben op de duur van een steroïde cyclus. Te kort van een cyclus en je bent verspilt je tijd; te lang en je lopen een groter risico op bijwerkingen, maar op hetzelfde moment kan je meer van een beloning oogsten.

Gemiddeld, als we gaan een aantal zetten, cycli steroïde dat bereik in de 12-16 week bereik de norm is. Begrijpen, er is niets magisch over de getallen, een beetje minder of een beetje meer wil maken de hemel vallen en het zal niet het verschil tussen draaien u in de Hulk of verlatend u zoals de stokmens.

Zoals u van de twee bovenstaande voorbeelden zien kunt en letterlijk duizenden kunnen worden gegeven, plan uw anabole steroïde cycli duurt nadenken, maar er zijn onbegrensde mogelijkheden.

Als u een eerste keer gebruiker van anabole steroïden en proberen om uit uw eerste steroïde cyclus te plannen, houd het simpel. Een elementaire cyclus van testosteron alleen kan doen benieuwd is voor zelfs de meest doorgewinterde van ons aller; Als u op zoek bent naar een beetje meer en zou willen hebben een kleine brand in de cyclus, toevoegen in iets simpels als een lage dosis van dianabol.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

Steroïden Cycli


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post