Steroïden Gebruiken In De Sport


Bekijk het nieuws een bepaalde dag en er is dat een goede kans de kwestie van de steroïden in de sport zal maken een verschijning op een bepaalde manier. It worden een nieuwe honkbal-schandaal, een worstelaar of vechter, middelbare school atleten of een gastheer van andere scenario's, steroïden in de sport is uitgegroeid tot een van de belangrijkste "sexy" nieuwsverhalen van de moderne tijd.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website

In 2007 WWE superster Chris Benoit vermoord zijn vrouw en zoon en vervolgens nam zijn eigen leven; steroïden waren de schuld voor deze afschuwelijke daad en jaar later is het nog steeds gesproken over in verband met vele verhalen rond steroïden in de sport. Lyle Alzado is een andere en misschien de affichejongen voor de anti-steroïden in sport argument.

Alzado van vroege dood heeft grotendeels toegeschreven aan de oorlog op steroïden, hoewel zijn eigen artsen verklaard talloze malen steroïden geen rol gespeeld in zijn dood. Grappig hoe we zijn verteld hij stierf vanwege zijn steroïde gebruik en grappig hoe het feit dat Benoit ook bleek te zijn vol Xanax en Hydrocodon maar vaker wel dan niet steroïden zijn beschuldigd; Hieruit blijkt dat de oorlog op steroïden in de sport veel belangrijker om sommige dan de waarheid is.

Misschien is een van de meer verwarrende aspecten met betrekking tot berichtgeving in de media van steroïden in de sport door de manier waarop het is gerapporteerd. Horloge die elk rapport en u zult beginnen te denken dat dit "probleem" is relatief nieuw en enige onlangs begin tot uitgegroeid tot een ernstig "probleem". Is dat juist is; steroïden alleen hun manier hebben gemaakt in concurrerende sport in de afgelopen jaren? Verre van het; steroïden in sport hebben zwaar ooit bestond sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website
Steroïden Gebruiken In De Sport

Ja, het gebruik is hoger dan het was halverwege de twintigste eeuw, maar ze waren er en in een grote weg. We kunnen zelfs trace 'prestaties verbeteren gebruik' terug naar de vroege Olympische spelen; alle de weg terug het begin in Griekenland als atleten waren inname van dierlijke testikels om hulp in prestaties. Hoeveel heeft deze testikel barbecue geholpen? Moeilijk te zeggen maar ze waren op het juiste spoor is als testikels zijn waar testosteron is gevonden. Het punt is, zijn steroïden in de sport allesbehalve nieuw.

Het is dus niet nieuw; prima, dan waarom zijn we verteld anders of liever gezegd, waarom is het die wij worden geleid om te geloven steroïden in de sport nu pas onlangs geworden een reëel probleem? Geld is meestal de naam van het spel, wanneer het gaat om het traceren van de oorsprong van alle wetgeving en er gespeculeerd jarenlang met betrekking tot dit een is als goed.

In de meeste sportorganisaties het arrest met betrekking tot steroïden in de sport is tweeledig, het is bedrog en gevaarlijke met sterke nadruk wordt gelegd op "danger." Echter, niemand, geen arts, geen medische studie, geen medisch tijdschrift, niets is ooit geweest kundig voor onvermurwbaar bewijzen dit gevaar bestaan voor gezonde volwassen mannetjes. De alleen hard bewijs dat we met betrekking tot steroïden in de sport hebben is ze werken en werken goed.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website
Steroïden Gebruiken In De Sport

Laten we redelijk en duidelijk; Als een sport, voetbal, laten we gebruik als voetbal wil maken van een regel die zegt dat het dragen van klampen is tegen de regels dat is prima, kunnen ze dat doen, ze hun eigen regels kunnen instellen. Professionele voetbal hoeft niet de federale regering vaststelling van regels voor hen, vooral als ze kunnen schadelijk zijn voor het spel.

Nemen van professionele honkbal, denkt u dat het is toevallig dat ze de laatste grote sport in de VS een beslissing maken steroïden illegaal waren te gebruiken in de MLB? Waarom zou ze willen maken en afdwingen van een wet die het spel zou schaden? Alleen onder druk van de ernstige regering de MLB ten slotte grot.

In het einde en een dag die het duidelijk, geld staat op het spel zal worden gemaakt, is het altijd. Velen hebben gespeculeerd dat steroïden in de sport zijn illegaal om te houden van steroïden illegale voor ieder individu. Als u het geval dat maken kan alle dient te worden verboden van het gebruik van hen, niet alleen uit de eerlijkheid maar veiligheid, dan is de uitspraak is gemakkelijker te handhaven.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website
Steroïden Gebruiken In De Sport

Echter, veel studies hebben aangetoond dat gezonde volwassen mannen die gebruik maken van exogene hormonen op verantwoorde wijze in feite gezonder overall dan hun medemens zijn en door in grote gebruiken minder medicijnen dan degenen die gebruik geen exogene hormonen. Zou dat zijn allemaal die het is?

Zou het een enorme cover omhoog door farmaceutische bedrijven wanhopig om te zorgen voor een bescherming van hun zakken op de korte termijn? Zou en juiste nu het is onmogelijk te zeggen maar het is een van de plausibele redenen steroïden in de sport zijn nog steeds fronste op en u kunt wedden dat elke dime, die je hebt het heeft niets te maken met veiligheid.

Klik hier om te kopen van steroïden van officiële website
Steroïden Gebruiken In De Sport


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post