Steroider Använda I Sport


Titta på nyheterna varje dag och det finns en god chans att frågan om steroider i sport kommer att göra ett framträdande på något sätt. Vara det en ny har baseball skandal, en brottare eller kämpe, gymnasiet idrottare eller en mängd andra scenarier, steroider i sport blivit en av de viktigaste "sexiga" nyheterna i modern tid.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida

2007 WWE superstar Chris Benoit mördade sin fru och son och sedan tog sitt eget liv; steroider var skulden för denna fruktansvärda handling och år senare det är fortfarande talade om i samband med många berättelser kretsar kring steroider i sport. Lyle Alzado är en annan och kanske den affisch pojken för de mot steroider i sport argument.

Alzados tidiga död har till stor del tillskrivas kriget på steroider, även om hans egen läkare uppgav flera gånger steroider spelade ingen roll i hans död. Lustigt hur vi berättade han dog på grund av sin steroider och roligt hur faktumet att Benoit konstaterades också vara full av Xanax och Hydrocodone men mer ofta än inte steroider är skulden; Detta går för att visa att kriget på steroider i sport är mycket viktigare att något än sanningen.

Kanske är en av de mer förvirrande aspekterna när det gäller mediebevakningen av steroider i sport det sätt som det rapporteras. Titta på alla rapporter och du börjar tro att detta "problem" är relativt nya och enda nyligen börjar bli ett allvarligt "problem". Är det korrekt, har steroider endast gjort sig in i tävlingsidrott under de senaste åren? Tvärtom; steroider i sports har funnits kraftigt någonsin sedan slutet av andra världskriget.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Steroider Använda I Sport

Ja, är högre än det var mitten av nittonhundratalet men de var där och på ett betydande sätt. Vi kan även spåra "prestanda öka användning" tillbaka till olympiska spelen i början. hela vägen tillbaka i början i Grekland när idrottare intaget av animaliska testiklarna till stöd i prestanda. Hur mycket hjälpte denna testikel barbeque? Svårt att säga men de var på rätt spår som testiklarna är där testosteron finns. Poängen är, är steroider i sport allt annat än ny.

Så det inte är nytt; bra, då varför vi säger annars eller snarare, varför är det vi leds att tro steroider i sport har först nu nyligen blivit ett verkligt problem? Pengar är vanligtvis spelets namn när det gäller att spåra ursprunget till all lagstiftning och det har förekommit spekulationer i år när det gäller den här också.

I de flesta sport organisationer domen om steroider i sport är dubbel, det är fusk och farligt med stark betoning på "fara." Dock ingen, ingen läkare, ingen medicinsk studie, ingen medicinsk journal, ingenting har någonsin kunnat benhårt bevisa denna fara finns för friska vuxna män. Endast hårda bevis vi har angående steroider i sport är de arbetar och fungerar bra.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Steroider Använda I Sport

Låt oss vara skäliga och tydliga; om någon sport, låt oss använda fotboll, om fotboll vill göra en regel som säger att bära knapar är mot reglerna som är bra, kan de göra det, de kan ange sina egna regler. Professionell fotboll behöver inte den federala regeringen att reglerna för dem, särskilt om de kunde vara skadligt för spelet.

Ta professionell baseball, tror du att det är en tillfällighet att de var den sista stora sporten i USA för att utfärda ett beslut att göra steroider olagligt att använda i MLB? Varför skulle de vilja att skapa och tillämpa en lag som skulle skada spelet? Endast under svår regeringen press MLB slutligen cave.

I slutet och en dag det kommer att klargöras, pengar står på spel, är det alltid. Många har spekulerat att steroider i sport är olagliga för att hålla steroider olagligt för varje individ. Om du kan göra så att alla bör förbjudas från att använda dem, inte bara sin rättvisa utan säkerhet, då dom är lättare att upprätthålla.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Steroider Använda I Sport

Många studier har dock visat att friska vuxna män som använder exogent hormoner ansvarsfullt i-faktiskt friskare totalt än sina medmänniskor och av i stora använder färre läkemedel än de som inte använder exogent hormoner. Kan det vara allt det är?

Kan det vara en massiv täcka upp av läkemedelsföretag desperat för att säkerställa ett skydd för sina fickor på kort sikt? Kan vara och just nu är det omöjligt att säga men det är en av de sannolika skälen steroider i sport är fortfarande ogillat och du kan satsa varje öre du har fått det har ingenting att göra med säkerhet.

Klicka här för att köpa steroider från officiella hemsida
Steroider Använda I Sport


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post