Steroidov Uporabo V športu


Gledanje novice vsak dan in je dobra priložnost vprašanje steroidov v šport bo izgled na nek način. Treba it novo baseball škandal, rokoborec ali borec, visoki šoli športnikov ali številne druge scenarije, steroidov v športu je postal eden od glavni "seksi" novice moderne dobe.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani

V letu 2007 WWE superstar Chris Benoit umoril svojo ženo in sina in nato vzel življenje; steroide so krivili za to strašnimi delujejo in let kasneje pa je še vedno govoril v povezavi z veliko zgodb, ki se vrtita okoli steroidov v športu. Lyle Alzado je drugo in morda plakat fant za anti-steroidov v športni argument.

Alzado's zgodnji smrti je v veliki meri pripisati vojne na steroidih, čeprav lastno zdravniki izjavil večkrat steroidi igral nobene vloge v njegovi smrti. Smešno kako smo povedali je umrl zaradi njegove steroid uporabo in smešno kako dejstvo da Benoit je bilo tudi ugotovljeno, da je polno Xanax in Hydrocodone, ampak bolj pogosto kot ne steroidi so krivi; To dokazuje, da je vojna na steroidih v športu je veliko bolj pomembno, da nekateri kot resnico.

Morda eden od bolj zmedeno vidikov glede pokritosti predstavnosti steroidov v športu je način, v kateri je sporočeno. Watch vsa poročila in začeli razmišljati, ta "problem" je relativno nov in samo pred kratkim že postal resen "problem". Je, da natančno; steroidi samo so svojo pot v tekmovalnih športih v zadnjih letih? Daleč od tega; steroidov v športu močno kdaj obstajala od konca druge svetovne vojne.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Steroidov Uporabo V športu

Ja, uporaba je višja, kot je bilo sredi dvajsetega stoletja, vendar so bili tam in v veliki meri. Smo lahko celo sled "krepitev uporabo zmogljivosti" nazaj v zgodnjih olimpijskih iger; vso pot nazaj na začetku v Grčiji, ko so bili športniki zaužil živali moda za pomoč pri opravljanju. Koliko je tem modo žar pomagal? Težko reči, vendar so bili na pravi poti, kot moda so najdeni testosterona. Točka pa, steroidov v športu so vse prej kot nov.

Tako ni nič novega; lep, potem zakaj so nam povedali drugače ali raje, zakaj je to, smo jih je verjela steroidov v športu je šele zdaj nedavno postal resnično vprašanje? Denar je običajno ime igre, ko gre za sledenje izvorov koli zakonodaje in je prišlo do špekulacij let glede tale tudi.

V večini športnih organizacij odločitev o steroidov v športu je dvojen, je varanje in nevarno z močnim poudarkom na "nevarnost". Vendar pa nihče nobenega zdravnika, nobenega medicinske študije, ni medicinski reviji, nič je bil kdaj adamantly dokazati to nevarnost obstaja za zdrav odrasli samci. Le težko dokaz imamo glede steroidov v športu je delo in dobro delo.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Steroidov Uporabo V športu

Bodimo razumni in jasno; Če kateri koli šport, let's uporabite nogomet, nogomet želi, da bi pravilo, ki pravi, nošenje zagozd je proti pravilom, ki je v redu, lahko storijo, da, lahko nastavite svoja pravila. Poklicni nogomet ne potrebuje zvezne vlade, nastavite pravila zanje, še posebej, če so lahko škodljive za igro.

Sprejeti poklicni baseball, misliš, da je naključje, da so bili zadnji glavni šport v ZDA za izdajo sklepa izdelava steroidi nezakonito uporabo je MLB? Zakaj bi želeli ustvariti in izvajati zakonodajo, ki bi lahko škodila igro? Samo pod pritiskom hudo vlada si je MLB končno jamo.

V koncu in en dan, bo treba pojasniti, denarja je v igri, vedno je. Veliko življati razmišljati, da so steroidi v športu nezakonito, da bi ohranila steroidi nezakonito za vsakega posameznika. Če lahko naredite v primeru, da vse naj se prepoveduje uporaba, ne preprosto iz pravičnosti, vendar varnost, potem pa odločanje je lažje, da podprejo.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Steroidov Uporabo V športu

Številne študije so pokazale, da zdravih odraslih moških, ki uporabljajo eksogenih hormonov odgovorno-fact zdrav splošno kot njihovi moški kolegi in jih v veliki uporabiti manj zdravil kot tiste, ki ne uporabljajo eksogenih hormonov. To je lahko vse je?

Je mogoče množično kritje farmacevtskih podjetij, ki so obupno za varstvo svoje žepe na kratki rok? Lahko in prav zdaj je nemogoče reči, vendar je eden od utemeljenih razlogov steroidov v športu so vedno namrščil in si lahko stavil vsak dimetanonaftalen, imaš to nima nič opraviti z varnostjo.

Kliknite tukaj za nakup steroidi iz uradne spletne strani
Steroidov Uporabo V športu


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post