Utilizarea De Steroizi în Sport


Uita-te la ştiri orice zi şi există o bună şansă de eliberarea de steroizi în sport va face o apariţie într-un fel. Fie acesta un nou scandal de baseball, un luptător sau luptator, sportivi de liceu sau o serie de alte scenarii, steroizi în sport a devenit una dintre principalele ştiri "sexy" povestiri din epoca modernă.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial

În 2007 WWE superstar Chris Benoit a ucis soţia şi fiul şi apoi a luat propria viaţă; steroizi au fost invinuit pentru acest cumplit act şi ani mai târziu ea este încă de vorbit despre în multe poveşti se invarte in jurul steroizi în sport. Lyle Alzado este un alt şi poate că băiatul afiş pentru anti-steroizi în sport argument.

Alzado pe moarte timpurie a atribuită în mare parte de război pe steroizi, chiar dacă medicii lui a declarat steroizi de numeroase ori a jucat nici un rol în moartea sa. Amuzant cum ni se spune a murit din cauza lui utilizarea de steroizi şi amuzant cum faptul că Benoit, de asemenea, sa dovedit a fi plin de Xanax şi Hydrocodone, dar cel mai adesea steroizi sunt acuzat; Acest merge pentru a arăta că războiul pe steroizi în sport este mult mai important la unele decât adevărul.

Poate unul dintre aspectele mai confuz cu privire la mass-media de steroizi în sport este de modul în care este raportat. Uita-te la orice raport şi vă veţi începe să cred că această "problemă" este relativ nou şi doar recent a început să devină o gravă "problemă." Este precis; steroizi numai făcut drumul lor în sporturi competitive în ultimii ani? Departe de ea; steroizi în sport au existat puternic vreodată de la sfârşitul anului mondial al doilea război mondial.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial
Utilizarea De Steroizi în Sport

Da, utilizarea este mai mare decât a fost mijlocul secolului XX, dar acestea au fost acolo şi într-un mod major. Putem chiar trace "performanţă consolidarea utilizarea" înapoi la Jocurile Olimpice de timpuriu; tot drumul înapoi la începutul în Grecia, atunci sportivii au fost ingerarea animale testicule pentru a ajuta la performanta. Cât de mult a ajutat acest gratar de testicul? Greu să spun, dar ei au fost pe drumul fiind ca testiculele sunt în cazul în care este găsit de testosteron. Punctul de a fi, steroizi în sport sunt nimic, dar noi.

Deci, nu este nouă; bine, atunci ce sunt ne-a spus altfel sau, mai degrabă, de ce este ne sunt conduse să creadă steroizi în sport doar acum recent a devenit o problemă reală? Bani este de obicei numele jocului atunci când vine vorba de urmărirea originile orice legislaţie şi a existat speculaţii de ani cu privire la acest lucru, de asemenea.

În majoritatea organizaţiilor sportive hotărâri cu privire la steroizi în sport este dublu, este înşelăciunea şi periculoase cu accent deosebit fiind pus pe "pericolul". Cu toate acestea, nici unul, nici un medic, nici un studiu medical, nici un jurnal medical, nimic nu a fost niciodată capabil de a dovedi fermitate acest pericol există pentru bărbaţi adulţi sănătoşi. Dovezi greu doar avem cu privire la steroizi în sport este ele funcţionează şi funcţionează bine.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial
Utilizarea De Steroizi în Sport

Să fie rezonabile și clar; în cazul în care orice sport, să folosim fotbal, în cazul în care de fotbal vrea să facă o regulă care spune că poartă pene este împotriva regulilor care este bine, pot face asta, ei pot seta propriile reguli. Fotbal nu are nevoie de guvernul federal stabilirea regulilor pentru ei, mai ales în cazul în care acestea ar putea fi dăunătoare pentru joc.

Ia profesionist de baseball, credeţi că este o coincidenţă că acestea au fost ultimele sport majore în SUA pentru a emite o hotărâre a face steroizi ilegal să utilizaţi în MLB? De ce ar vrea pentru a crea şi de a pune în aplicare o lege care ar putea deteriora joc? Numai sub presiune grave guvernul a făcut MLB în cele din urmă pestera.

În sfârşit şi într-o zi se va face clar, bani este în joc, acesta este întotdeauna. Multi au speculat că steroizi în sport sunt ilegale pentru a păstra steroizi ilegale pentru fiecare individ. Dacă puteţi face caz că toţi ar trebui interzisă la folosirea lor, nu pur şi simplu din corectitudine dar siguranţa, apoi hotărâri este mai uşor să susţină.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial
Utilizarea De Steroizi în Sport

Cu toate acestea, multe studii au arătat că masculii adulţi sănătoşi care folosesc hormonii exogeni responsabil sunt într-adevăr de ansamblu mai sănătos decât semenii lor şi de în mare folosesc mai putine medicamente decat cele care nu folosesc hormonii exogeni. Ar putea fi tot ce este?

Ar putea fi un capac masiv sus de companiile farmaceutice disperată de a asigura o protecţie din buzunarele lor pe termen scurt? Ar putea fi şi chiar acum este imposibil să spun dar este unul dintre motive plauzibile steroizi în sport sunt încă frowned şi puteţi paria fiecare dime ai nu are nimic de a face cu siguranţă.

click aici pentru a cumpara steroizi la site-ul oficial
Utilizarea De Steroizi în Sport


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post